5 Tips about رژیم کتوژنیک دکتر فرشته زمانی You Can Use Today
5 Tips about رژیم کتوژنیک دکتر فرشته زمانی You Can Use Today
Blog Article
در رژیم خروج از کتو باید مصرف مواد غذایی فرآوری شده را بسیار محدود نگه دارید.
یکی از ویژگیهای سلولهای سرطانی این است که برای رشدشان، از کربوهیدرات یا قند خون تغذیه میکنند.
همچنین، غلات و قندهای تصفیه شده باید محدود شوند. علاوه بر این، چربیهای سالمی مانند آووکادو و روغن زیتون را هم به میزان کم مصرف کنید.
در حال حاضر بررسیهای زیادی روی این رژیم غذایی بهعنوان درمان جانبی سرطان انجام میشود. این رژیم غذایی میتواند رشد تومورهای سرطانی را کندتر کند.
اگر این رژیم دقیق و درست اجرا شود، بعد از چند روز از ابتدای رژیم، بدن وارد مرحله کتوزیس و آمادگی برای تغییر سوخت از قند به چربی میشود. همچنین این مزایا را به همراه خواهد داشت:
بنابراین متخصصان تغذیه توصیه میکنند، بعد از پایان رژیم کتو، برنامه غذایی خود را به یک رژیم غذایی سبکتر تغییر دهید تا آهسته آهسته وارد مرحله رهایی رژیم و تثبیت وزن شوید.
با رژیم کتو، شما به معنای واقعی کلمه به بدن خود یاد میدهید چگونه کاری را به خوبی انجام دهد و باید به آن بهعنوان یک برنامه تمرینی برای سلولهای خود فکر کنید.
یکی از مشکلات رایج خانمها سندرم تخمدان پلیکیستیک است که روی نظم قاعدگی و همینطور بارداری، تاثیر منفی دارد.
در این رژیم غذایی باید اکثر وعدههای غذایی خود را بر اساس این مواد غذایی تنظیم کنید:
از آنجایی که رژیم کتو نیاز به چربی بالایی دارد، دنبال کنندگان این برنامه باید در هر وعده، غذاهای چرب بخورند.
در حالی که تحقیقات نشان می دهد که این رژیم به کاهش وزن و لاغری یا کنترل بیماری کمک می کند، اما بهتر است بدانید که عوارض رژیم کتوژنیک چیست؟ یکی از برجسته ترین مضرات رژیم کتوژنیک مصرف زیاد چربی های اشباع است که این مسئله می تواند به بیماری های قلبی منجر شود.
علاوه بر این، از آنجا که فهرستی طولانی از غذاهای ممنوعه در کتو وجود دارد، رژیمهای کتوژنیک طولانیمدت، میتواند منجر به کمبودهای تغذیهای شود و فقط در مدت زمان تعیین شده مفید خواهد بود.
اکنون مطالعات نشان دادهاند که این رژیم غذایی میتواند برای طیف رژیم کتوژنیک یا کتوویژن گستردهای از شرایط مختلف سلامت فواید داشته باشد:
برای خروج از رژیم کتو باید چربیها را کمتر و کمی کربوهیدرات بیشتر، به غذای خود اضافه کنید.